dissabte, 1 de desembre del 2018

ALBERT MARTÍNEZ ELCACHO, PREMI EXTRAORDINARI DE DOCTORAT

L'investigador pladurgellenc obté el guardó per un treball sobre les mines de plata de Falset (el Priorat) a l'Edat Mitjana. 

El passat dia 21 de novembre, es va fer el lliurament dels premis extraordinaris de doctorat del curs 2015-2016 a la Universitat de Lleida. La tesi d'un dels membres de Mascançà, Albert Martínez i Elcacho, va rebre el premi en l'Àmbit d’Història, Història de l'Art i Història Social de mans del rector de la universitat, en una cerimònia que va tenir lloc al saló Víctor Siurana de l'edifici del Rectorat. 
La tesi doctoral premiada es titula «Pro crosis argenti». La plata al comtat de les Muntanyes de Prades i baronia d’Entença en època del comte Pere (1342-1358): regulació, gestió i rendiment de les mines de Falset i va estar dirigida pel Dr. Jordi Bolós i Masclans. El treball va ser defensat el 18 de setembre del 2014 a la universitat de Lleida i va obtenir la màxima qualificació (Excel·lent cum laude). L'any 2016, la mateixa tesi ja va guanyar la Beca Notari Raimon Noguera sobre l’Època Medieval, per la qual cosa el text serà publicat per aquesta institució.
L'ara doctor Albert Martínez Elcacho, segon per la dreta, acompanyat pel seu director de tesi, el doctor Jordi Bolós, i el rector Roberto Fernández, segon per la dreta. Foto: Universitat de Lleida.
 Més informació:

Acte a la Universitat de Lleida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada