divendres, 9 d’agost del 2019

L'AJUNTAMENT DE VILANOVA DE BELLPUIG, NOU COL·LABORADOR DE MASCANÇÀ

El passat dimarts 30 de juliol, Jaume Suau i Joan Yeguas es van reunir amb membres de l'ajuntament de Vilanova de Bellpuig. La trobada es va fer per preparar les futures X Jornades d'Estudis sobre el Pla d'Urgell que es celebraran a Vilanova de Bellpuig el dissabte 26 d'octubre de 2019. Aquest aspecte ja havia estat acordat i presentat amb l'anterior consistori.

Aprofitant l'avinentesa, des del nou consistori sorgit de les eleccions de maig de 2019, es van proposar un seguit d'activitats per dur a terme a la població. A finals d'estiu es començaran a fer públiques i ens portaran col·laborar intensament amb l'ajuntament de Vilanova.

L'ajuntament de Vilanova, nou col·laborador de Mascançà

D'altra banda, l'ajuntament ha decidit fer-se col·laborador del Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà. Entre altres aspectes, això implica rebre la revista Mascançà que publiquem anualment, totes les publicacions monogràfiques que editi Mascançà i els documentals de La memòria del Pla 1931-1955, l'organització d'actes, activitats i col·laboració amb aspectes relacionats amb la cultura, la recerca i la divulgació de la població i la comarca.

A l'esquerra membres de l'ajuntament de Vilanova de Bellpuig, a la dreta, Jaume Suau i Joan Yeguas. Foto: Ajuntament de Vilanova de Bellpuig.

El consistori vilanoví es suma al d'Ivars d'Urgell, que fa escasses setmanes ha acordat també la col·laboració amb Mascançà. Actualment, deu dels setze ajuntaments del Pla d'Urgell estan associats a Mascançà, fet que suposa un ampli suport a la tasca que du a terme l'entitat en pro de la cultura i la investigació científica a la comarca. Esperem poder sumar en breu els sis ajuntaments que falten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada