dimarts, 30 d’octubre del 2018

ESTEVE MESTRE I TON SOLÉ PRESENTEN ALS MESTRES EL SEU LLIBRE


Dijous, dia 25, els companys Esteve Mestre i Ton Solé, van presentar al professorat de la comarca del Pla d'Urgell  el seu llibre “Escoles i mestres de la Segona República al Pla d’Urgell”. Els autors van començar la presentació amb una breu introducció del contingut del llibre, dels quatre grans eixos de la reforma educativa de la Segona República i de la realitat dels edificis escolars i dels i les mestres que van exercir a les escoles de la nostra comarca. Seguidament s'encetà una tertúlia amb les aportacions de tots els presents en la que es valorà la incidència a les escoles dels nostres pobles dels projectes dels governs republicans en matèria educativa. En finalitzar es lliurà un exemplar del llibre a cada centre educatiu.

Ton Solé i Esteve Mestre presentant el llibre al Museu dels Vestits de Paper de Mollerussa. Foto: Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

L'acte organitzat des del Centre de Recursos Pedagògics es portà terme en el marc de l'exposició sobre els Mestres de Mollerussa , ubicada al Museu de Vestits de paper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada