dimecres, 21 de gener del 2015

LA REVISTA MASCANÇÀ ENTRA A LA LLISTA DE REVISTES CIENTÍFIQUES MÉS IMPORTANTS DE CATALUNYA

Aquest mes de gener estem d'enhorabona. La revista Mascançà ha entrat a les llistes de revistes de CARHUS Plus 2014. És un sistema de classificació de revistes científiques dels àmbits de les Ciències Socials i Humanitats que es publiquen a nivell local, nacional i internacional. Aquest projecte, desenvolupat per l’AGAUR (Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris de Recerca) a proposta de la Direcció General de Recerca, té la finalitat de contribuir a l’avaluació de la recerca que es duu a terme en el sistema científic català amb la màxima objectivitat.

Aquest índex llista les revistes més importants de Catalunya per la seva qualitat (vegeu les noves entrades i rànquings). La seva entrada ha estat per la part més baixa, nivell D. N'hi ha 4, el màxim és l'A (vegeu la notícia).

Fa uns números la revista ja havia entrat a formar part dels índex MIAR, promogut des de la Universitat de Barcelona. En aquest índex la revista Mascançà està valorada amb 3.199 (vegeu la fitxa corresponent), una xifra que ha anat augmentant des del primer cop que va entrar en aquest índex. A més a més, també està indexada a Dialnet, promogut per la Universidad de la Rioja.

Per als socis i sòcies de l'entitat és una fita que mai ens haguéssim pensat a arribar, hem d'agrair als i les nostres col·laboradores que han publicat a la revista l'ajut sense la qual mai ens n'haguéssim sortit.


http://www10.gencat.net/agaur_web/AppJava/a_info.jsp?contingut=carhus_2014


2 comentaris:

  1. Des de l'Institut Ramon Muntaner s'ha fet una ingent tasca i un important seguiment aquests darrers anys perquè es puguin anar assolint aquestes fites. És molt important que poc a poc les revistes vinculades a centres d'estudis estiguin presents en el major nombre de repositoris de referència i formin part dels circuïts acadèmics. Però el que és fonament és la determinació de les persones que esteu al capdavant de les revistes perquè tinguin continuïtat, perquè hi hagi continguts de qualitat i per fer els passos recomenats per poder formar part d'aquests repositoris. Felicitats Mascançà.!

    ResponElimina
  2. Estic fent un traball sobre el xocolata i cacao a l.antiguetat,si hi ha algu l.interesi es por posar en contacte amb mi.quimvilano@telefonica.net

    ResponElimina