divendres, 8 d’agost del 2014

MASCANÇÀ A LA TROBADA DE CENTRES D'ESTUDIS DE PONENT I PIRINEU

Enguany es celebrava ja la VII Trobada de Centres d'Estudis de les Comarques de Ponent i Pirineu. Aprofitant el centenari de la Mancomunitat, l'acte va tenir comptar l'historiador Jaume Barrull que va oferir la conferència inaugural sobre l'actuació de la Mancomunitat a les comarques de Ponent i Pirineu. Seguidament des de la Fundació Arnau Mir de Tost es va ampliar la conferència de Barrull amb la seva actuació a les valls d'Àger. 

Presentació de l'acte amb el regidor de cultura de l'ajuntament d'Àger (centre) i el president de la CCEPC Josep Santesmasses (esquerra).
L'acte va comptar amb les habituals presentacions d'activitats anuals dels centres d'estudis, el dinar de germanor i la visita guiada a la Col·legiata d'Àger. A més, el Grup de Recerques de les Terres de Ponent va commemorar el Tricentenari amb la cantada d'algunes cançons per part de la Coral d'Anglesola.


Presentació d'activitats de diferents centres. D'esquerra a dreta: Miquel Torres (Grup de Recerques de les Terres Ponent), Lluís Obiols (Institut d'Estudis de l'Alt Urgell), Xus Llavero (Centre d'Estudis Comarcals del Segrià), Francesc Viso (director CCEPC) i Josep Santesmasses (president del CCEPC).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada