dimarts, 31 de desembre del 2019

PROJECTE PER PORTAR EL PATRIMONI PLADURGELLENC A ESCOLES I INSTITUTS

Les nostres companyes Jordina Solsona i Raquel Pueyo, mestres pladurgellenques, inicien un dels projectes més importants de Mascançà dels darrers deu anys.El treball porta per títol Projecte educatiu sobre el patrimoni cultural de la comarca del Pla d'Urgell. L'objectiu és dotar el patrimoni del Pla d'Urgell de contingut didàctic perquè serveixi com eina educativa.
Raquel Pueyo i Jordina Solsona. Foto: Mascançà.

El treball s'intentarà completar en tres fases durant els tres propers anys. La primera s'iniciarà aquest 2019 i es centrarà en la recerca sobre el patrimoni comarcal. El producte final del projecte és elaborar material didàctic que permeti atansar a estudiants d'escoles i instituts de la comarca al seu patrimoni.

El projecte compta amb el finançament de l'Institut Ramon Muntaner, l'Institut d'Estudis Ilerdencs i el suport del Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell. 


1 comentari:

  1. Estas noticias de nuevas iniciativas nos llenan de orgullo,y les deseamos a Raquel y Jordina mucha suerte y que tengan el apoyo necesario de todos.To+/Una abraçada.

    ResponElimina