dijous, 17 d’octubre del 2019

MANIFEST EXIGINT JUSTÍCIA I LA FI DE LA VIOLÈNCIA PER RESOLDRE CONFLICTES POLÍTICS

El Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà es manifesta en contra de la sentència de presó dictada contra Oriol Junqueras, Carme Forcadell,Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, Jordi Turull, Raül Romeva, Dolors Bassa,Joaquim Forn i Josep Rull.Des de Mascançà ens solidaritzem amb els presos polítics i donem el nostre total i absolut suport a les seves famílies. 

Així mateix, l'entitat creu que aquesta no és ni serà mai la solució al conflicte polític actual, sinó que la seva resolució ha de ser el diàleg i el respecte per la llibertat d'expressió. Per tant, i en tot moment, condemnem la violència vingui d’on vingui. La manca de diàleg i el no saber fer polític no poden enterbolir la vida i cultura dels ciutadans. Entenem que la solució política no passa mai perla repressió i si en el respecte a la voluntat de la ciutadania i els valors democràtics. 

Ahir ens vàrem assabentar que durant la manifestació a l'Aeroport de Barcelona va ser ferit el fill del Josep Gallart, el qual ha perdut la visió en un ull. El Josep ha estat col·laborador fidel de Mascançà ambmolts articles i col·laboracions. Des de Mascançà volem expressar la nostra solidaritat envers el nostre company i el rebuig davant qualsevol tipus de violència que com sempre no porta enlloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada