dissabte, 28 d’abril de 2018

BERNAT HUGUET GUANYADOR DEL PREMI EPISTOLAE SOBRE LA GUERRA CIVIL

El passat dimecres 25 d'abril de 2018 s'entregava el Vè Premi Literari Epistolae sobre la Guerra Civil. L'organitzador del premi és el Centre d'Interpretació de la Guerra Civil d'Alcoletge (Segrià). El guanyador en categoria absoluta de la cinquena edició ha estat el nostre company Bernat Huguet, que s'hi havia presentat amb una obra titulada Primavera blava i amb el pseudònim Domènec de la Pobla.  

Bernat Huguet, el setè per la dreta, acompanyat de finalistes i responsables polítcs. Foto: Centre Interpretació de la Guerra Civil.
El golmesenc ha competit juntament amb 42 participants més de diferents comarques catalanes i de la Franja. El premi té dues categories, juvenil i absoluta. El guanyador percep 600 euros i se li ofereix la possibilitat de publicar l'obra. Els continguts són de lliure elecció, poden ser de ficció o reals, però tenen data d'inici en el 1936. 

Bernat Huguet el primer per l'esquerra amb les finalistes del premi juvenil i Nacho Piñero. Foto: Centre Interpretació de la Guerra Civil.
El jurat ha estat presidit pel poeta Josep Borrell (Xerric) i el composen la professora d'història Antonieta Jarne, l'escriptor Vidal Vidal, Maria Pilar Palau i Maria Teresa Ureña. Durant la cerimònia d'entrega, Huguet ha estat acompanyat pels tres finalistes en categoria absoluta i també pels finalistes i la guanyadora del premi juvenil. Han obert i tancat l'acte l'alcaldessa Lluïsa Prat i la regidora de cultura Carme Lladós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada