dimecres, 4 de maig de 2016

OBERT EL PERÍODE PER PRESENTAR PROPOSTES DE COMUNICACIONS A LES JORNADES D'ESTUDIS DEL PLA D'URGELL

Bell-lloc d'Urgell acollirà les VII Jornades d'Estudis sobre el Pla d'Urgell. A partir del 4 de maig i fins al 15 de juliol s'obre el període per presentar propostes de comunicació.

Les jornades es celebraran el dissabte 22 d'octubre de 2016. Seguint en la línia encetada per les edicions anteriors, les Jornades seran coorganitzades per l'ajuntament de Bell-lloc i Mascançà. Hem de recordar que les Jornades compten amb el suport de la Universitat de Lleida des de fa uns anys i ens connecta a la comunitat científica més acadèmica.

El repte d'aquestes jornades serà acostar-nos al centenar d'investigacions realitzades sobre el Pla d'Urgell. Fins a les jornades de Torregrossa s'havien presentat al voltant de setanta-cinc recerques que superarem aquest octubre a Bell-lloc.


Presentació de propostes de comunicacions


A partir d'aquest dimarts 4 de maig i fins al 15 de juliol s'obre el període per presentar propostes de comunicacions. Ho podeu fer electrònicament descarregant-vos, omplint i reenviant-nos al correu mascansa.crpu(a)gmail.com aquesta butlleta. Els aspirants rebran resposta el 31 de juliol.

Com cada any, la temàtica és oberta a tot tipus de recerques i investigacions que tinguin com a marc d'estudi i treball la comarca del Pla d'Urgell. Fins a dia d'avui, les Jornades han comptat amb una participació disciplinar força àmplia que va des de la botànica, la zoologia, la història, l'antropologia, l'agronomia, l'arquitectura, l'art, la filologia, la geografia, l'etnologia o la sociologia. Podeu veure el programa de les Jornades 2015.

Un dels objectius d'aquestes jornades és la publicació dels estudis presentats al número 8 de Mascançà. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell. Hem de recordar que la revista està indexada a MIAR, Dialnet i Carhus Plus i que podeu trobar en línia a RACO, on els seus articles van rebre l'any passat més de 6.000 visites.

El programa definitiu es publicarà a principis d'octubre de 2016 i s'anunciarà els participants, les recerques i les activitats paral·leles que s'organitzen. Totes les edicions han tingut un notable èxit local i comarcal i esperem que aquest any es repeteixi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada