dilluns, 26 d’octubre de 2015

UN CENTENAR DE PERSONES A LA VISITA GUIADA A TORREGROSSAEl dissabte 10 d’octubre dins les Jornades Europees del Patrimoni 2015, el Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà i l'ajuntament de Torregrossa van organitzar  una visita guiada per poder veure i comentar el patrimoni arquitectònic del poble. Els membres de Mascançà en Josep Maria Cabau, Vicenç  Lladonosa i Joan Yeguas  van ser els guies d’aquesta visita que va recollir més de cent persones. 

Davant l'ermita de Sant Roc, el públic escoltant les explicacions de Josep M. Cabau, acompanyat de Vicenç Lladonosa  (esquerra) i Joan Yeguas (més amunt). Foto: Mascançà.
Es va poder veure el celler de l’antic castell dels Montsuar, cal Farré, es van comentar les particularitats de l’antiga porta del castell i del portal d’entrada al poble que fins a finals del segle XIX va fer les funcions de campanar . Es va entrar a la sagristia de l’església de Torregrossa per poder veure l’antiga porta abans de les reformes de finals del segle XVII. La visita es va acabar a l’ermita de Sant Roc.
Davant l'església parroquial de Torregrossa. Foto: Mascançà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada