dilluns, 13 d’abril del 2015

PRIMERES XERRADES DE PRIMAVERA


Mascançà, amb la col·laboració de l'ajuntament de Mollerussa, organitza les Primeres Xerrades de Primavera. L'objectiu d'aquestes conferències és donar a conèixer de forma planera i assequible per tots els públics, les diferents recerques que portem a terme des de l'entitat.

D'aquesta manera encetem el cicle amb tres conferències dels companys Jaume Suau, Josep Camps i Moisés Selfa per als propers dimecres 15, 22 i 29 d'abril de 2015 a les 8 de la tarda al Centre Cultural.

La primera conferència anirà a càrrec del company mollerussenc Jaume Suau i versarà sobre les curses atlètiques més antigues del Pla d'Urgell, els cóssos.

La segona l'impartirà Josep Camps i parlarà de paisatge i literatura. Un tema que s'ha posat molt de moda darrerament i que pretén revaloritzar el Pla d'Urgell en relació a la literatura i escriptors que n'han parlat.

Finalment, Moisés Selfa parlarà dels noms de lloc del Pla d'Urgell. Selfa explicarà el perquè dels diferents noms que diferents generacions han anat posant a partides, accidents geogràfics, tossals, reguers, etc. Un patrimoni tan nostre i que cal reivindicar.

Us hi esperem i agrairem que ens ajudeu a difondre-les!
Gràcies a tots i totes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada