dimarts, 10 de setembre del 2013

LA VIQUIPÈDIA PREN MOLLERUSSA

El Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà impulsa una nova edició d'una marató fotogràfica del patrimoni monumental de la comarca, que tindrà lloc a Mollerussa el proper 21 de setembre.
L'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l'associació A2MIC Mollerusa i Cultura i el suport d'Amical Wikimedia, s'emmarca en el concurs internacional Wiki Loves Monuments i té com a objectius principals el foment del coneixement del patrimoni local i la obtenció de tantes fotografies lliures com sigui possible dels elements patrimonials de la ciutat. D'aquesta manera, les imatges estaran disponibles per a tot aquell que les necessiti al repositori digital Wikimedia Commons.

Concurs
Per tal d'animar a la participació, la marató tindrà format de concurs, i la millor fotografia serà premiada amb un vol en avioneta, gentilesa de l'Escola de Vol "La Serra". A més, també es preveuen premis per a la millor fotografia realitzada amb un telèfon mòbil i pels participants més actius.

Edificis oberts
Per tal de fomentar la participació, els edificis de titularitat pública que formen part de la llista d'elements a fotografiar (Teatre l'Amistat, Cal Duch, la Casa Canal, Cal Bosch i la Casa Niubó, a més de l'església parroquial i la capella de Sant Isidori) estaran oberts entre les 10:30 i les 13:00 del dia per tot aquell que vulgui accedir-hi i fotografiar espais interiors o elements que resultin especialment interessants.


Anima't i participa! T'esperem el proper 21 de setembre a les 10 del matí als porxos de la Plaça de l'Ajuntament de Mollerussa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada