dilluns, 17 de setembre del 2012

MARATÓ FOTOGRÀFICA DEL PATRIMONI COMARCAL

Rere el nom Wiki Takes Pla d'Urgell, diverses entitats de la comarca s'han unit per organitzar una marató fotogràfica que tindrà lloc el proper 22 de setembre.

L'objectiu és fotografiar tot el patrimoni monumental del Pla d'Urgell i carregar les fotografies al repositori Wikimedia Commons, per tal que estiguin disponibles per a tot aquell que les vulgui utilitzar, sempre respectant-ne l'autoria.

Gràcies al suport de diverses revistes editades a la comarca, empreses i entitats, s'ha aconseguit que l'esdeveniment prengui la forma d'un concurs, en el qual s'atorgaran diversos premis a les millors fotografies, segons el criteri d'un jurat. La millor fotografia serà obsequiada amb un vol en l'avioneta de l'escola de vol La Serra, i totes les fotografies premiades es publicaran a les diverses revistes que formen part del comitè organitzador.

No us ho penseu, si us agrada la fotografia i teniu ganes de descobrir racons de la comarca amb valor patrimonial, us esperem el proper dissabte a l'arxiu comarcal del Pla d'Urgell a les 10 del matí.


Panoràmica de l'Estany d'Ivars, per Chixoy. BY-SA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada