dimarts, 22 de novembre de 2011

ES PRESENTA PÚBLICAMENT EL PROGRAMA DE LES SEGONES JORNADES

Aquest dissabte 26 de novembre es celebraran a Miralcamp les Segones Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell. El programa d’actes compta amb una nombrosa participació que arriba als 21 ponents, un èxit que ha desbordat les previsions inicials. A més, hi ha noms de relleu com els professors de la UdL Ignasi Aldomà i Jordi Domingo, el mediàtic Josep M. Solé i Sabaté de laUAB, la també professora de la UAB Fina Rico, de la UOC Josep Camps o de la UPC com Carles Llop, a més dels historiadors comarcals Esteve Mestre i Sebastià Garralón o el conservador del Museu Nacional d’Art de Catalunya Joan Yeguas. Entre les disciplines representades s’hi compten la història, la botànica, la geografia, l’arquitectura, la demografia, la sociologia o la paleografia. Tot un ventall d’opcions per al públic interessat que té l’entrada lliure durant tot el matí.

Les jornades fan un pas cap a la consolidació celebrant la seua segona edició a Miralcamp. La primera va celebrar-se a Golmés el 2009 i representava la primera pedra cap a una nova forma d’entendre i difondre la ciència i el patrimoni comarcal.

D'esquerra a dreta: Soldevila, Fabregat i Claramunt. Foto: Núria Boté
El resultat d’aquestes jornades es publicarà i constituirà el tercer número de Mascançà. Revista d’Estudis del Pla d’Urgell que apareixerà el 2012.

Les jornades estan organitzades pel Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà amb el suport de l’ajuntament de Miralcamp i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, un treball que ha costat mesos organitzar i que aquest dissabte se’n veuran els resultats. Us hi esperem.
EL PROGRAMA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada