dilluns, 11 de juliol de 2011

L'ESTIU S'ANIMA AMB EL PRIMER CONCURS "CONEIXES LA TEUA COMARCA?" DE MASCANÇÀ

El Centre de Recerques del Pla d'Urgell "Mascançà" (entitat dedicada a la ciència i la cultura al Pla d'Urgell) obria el mes passat el seu perfil a Facebook. Des de llavors ha posat en marxa un concurs per posar a prova els i les comarcanes per veure si coneixen la seua comarca. El concurs, que s'allargarà tot l'estiu, té per objectiu donar a conèixer una comarca jove (fa poc ha superat la majoria d'edat, nascuda el 1988), i els seus valors artístics, històrics, ambientals o paisatgístics. Amb aquesta iniciativa "Mascançà" vol posar en sintonia ciència, noves tecnologies i passar una bona estona, tres elements que volem pensar que no estan rendits entre ells, ni molt menys.

A dia d'avui han entrat a concurs diversos monuments com el portal de Torregrossa, l'església de Santa Maria de Linyola, l'església de Santa Maria de Fondarella, la cooperativa del camp de Palau d'Anglesola, una casa singular de Vallverd d'Urgell. Aquesta setmana el concurs surt de les poblacions i es situa en un paratge natural.

Des de "Mascançà" es convida tots els pladurgellencs i pladuregellenques i a tots els i les amigues de la comarca a concursar. Només heu de clicar a:

Facebook de Mascançà


Feu-ho ara i emporteu-vos un tast de la nostra comarca!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada