divendres, 10 d’octubre del 2014

SUBSCRIVIU-VOS A "MASCANÇÀ. REVISTA D'ESTUDIS DEL PLA D'URGELL"

La millor revista de divulgació científica de la comarca del Pla d'Urgell al vostre abast. Si voleu conèixer el Pla d'Urgell, la seva història, els seus elements patrimonials artístics, arquitectònics, etnològics, naturals, literaris, no us perdeu Mascançà. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell
Portada del primer número de la revista Mascançà.


El 2014 ha aparegut el 5è número, escrita per diferents experts, historiadors, filòlegs, geògrafs, mestres, arquitectes, botànics, ornitòlegs, arqueòlegs, arxivers, historiadors de l'art i escriptors. Amb el 5è número arribem a les més de 800 pàgines per conèixer una de les comarques més petites dels Països Catalans. Hi trobareu esmentats tots els pobles.


Les aportacions de diferents experts a les Jornades d'Estudis es converteixen en la base de cada número de la revista.


La revista compta amb l'aval de qualitat de diferents estaments científics com MIAR i Dialnet. A dia d'avui la revista està indexada (vegeu la notícia).


La revista ha estat editada pel Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà, l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell i el Consell Comarcal fins al número 4, el 2013. I a partir de 2014 el Centre i l'Arxiu junt l'ajuntament de Mollerussa.


Per major comoditat feu-vos subscriptors, descarregueu-vos la butlleta AQUÍ i feu-nos-la arribar a la nostra seu al carrer Tossal Blanc, s/n de Mollerussa o per correu electrònic a (mascansa.crpu(a)gmail.com).


La podeu trobar també a AQUESTS establiments del Pla d'Urgell.


Us podeu descarregar la revista dels anys anteriors en document digital des d'AQUÍ. El número actual queda en dipòsit un any i no serà descarregable fins l'any vinent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada