CONTACTA AMB NOSALTRES / FES-TE SOCI/A

CONTACTAR
La seu de Mascançà es troba a l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell. Ens trobareu a l'adreça:

Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà
c/ Tossal Blanc, s/n (urbanització Torre Pintó)
25230 Mollerussa (Pla d'Urgell)
http://www.facebook.com/mascansa
mascansa.crpu@gmail.com
973712074

ASSOCIAR-SE
A Mascançà busquem persones, associacions o institucions (escoles, instituts, biblioteques) interessades en qualsevol àmbit científic, cultural o mediambiental relacionat amb el Pla d'Urgell. Ajuda'ns a fer comarca. No t'ho pensis més, contacta'ns i participa, a Mascançà hi trobaràs el teu lloc!

Fes-te soci/a, descarrega't omple el formulari d'afiliació (pdf | docx) i fes-la arribar a l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell o al correu electrònic del centre.


INFO_MASCANÇÀ
Tota persona interessada en rebre i enviar notícies relacionades amb el centre o la comarca pot subscriure's lliurement al grup de Google que hem creat a tal efecte. Només heu d'introduir el vostre correu electrònic a la caixa de subscripció del marge dret del blog.

3 comentaris:

 1. Benvolguts,
  Des del Museu Comarcal de l'Urgell-Tàrrega, us encoratgem en la vostra tasca d'investigació i sol·licitem rebre informació de les vostres activitats al correu francesca@museutarrega.cat
  Gràcies.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Fet! Us hem enviat una invitació per subscriure-us al grup info_mascançà. Si pel que fos no l'heu rebuda no dubteu en contactar-nos!

   Elimina
 2. Josep Maria Tarròs Vidal19 de gener del 2023, a les 23:49

  Srs. Gallart & Lladonosa, Em refereixo al vostre interessant article "Mateu Capell Piró. Alcalde republicà de Mollerussa (1934-1936)" del 2018. Hi ha un error en el naixement de Rosalia Salvadó Tarròs, que va ser el 17.02.1881. Heu fet confusió amb sa germana gran (també de nom Rosalia) nascuda el 31.05.1878 i morta el 20.03.1880. Cordials salutacions.

  ResponElimina