diumenge, 8 de desembre del 2019

JOSEP CAMPS I JAUME SUAU AL "VESPRE LITERARI" DE L'INS LA SERRA DE MOLLERUSSA

L'INS la Serra va organitzar el Vespre literari el dia 12 de novembre de 2019 a la seu del propi centre educatiu. L'acte va comptar amb un nombrós grup de recitadors i lectors de prosa arribats de diferents països europeus fruit del programa Erasmus+ 2018-2020 i que porta per títol El patio de Babel. Això va donar lloc a un intercanvi literari i poètic entre persones de diferents països i llengües.

Josep Camps en un moment de la seva intervenció, sota l'atenta mirada de la poetessa Rosa Fabregat. Foto: Mascançà.

Entre els qui hi van participar hi havia els companys Jaume Suau i Josep Camps, que van recitar algunes poesies. Els dos participants han estat vinculats a la poesia, ja sigui per la via filològica de Camps o per la creació poètica de Suau. A més a més, Josep Camps és encara professor al mateix centre i Jaume Suau n'ha estat professor fins a la seva recent jubilació.


Jaume Suau, durant el seu recital poètic i la transcripció d'una de les poesies recitades. Foto: Mascançà.

L'acte va comptar amb la presència de la poetessa de Cervera Rosa Fabregat, àmpliament reconeguda entre els cercles literats i poètics de les comarques de Ponent. Precisament, la raó de la seva presència era que un poema seu havia estat treballat per l'alumnat participant en la trobada internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada