diumenge, 21 d’octubre del 2018

MOLLERUSSA ACULL LA PRESENTACIÓ I EXPOSICIÓ DEL LLIBRE SOBRE ESCOLES I MESTRES DE LA SEGONA REPÚBLICA

Una cinquantena de persones van assistir a la presentació del llibre Escoles i mestres de la Segona República al Pla d'Urgell amb els autors Esteve Mestre i Ton Solé, acompanyats de Joan Yeguas (president de Mscançà) i Joan Ramon Domingo (regidor de l'ajuntament de Mollerussa). El llibre és la primera monografia que publica Mascançà dins la col·lecció La Boira en col·laboració amb el Consell Comarcal del Pla d'Urgell.

D'esquerra a dreta: Esteve Mestre, Ton Solé (autors del llibre), Joan Ramon Domingo (regidor de cultura) i Joan Yeguas (president de Mascançà). Foto: Mascançà.

La presentació del llibre va anar seguida de la inauguració de l'exposició Mestres de Mollerussa en temps de la Segona República dedicada a Ignasi Peraire, Teresa Clara i Manuel Guiu, mestes d'aqust període i que donen noms a dues escoles de Mollerussa. Part del material utilitzat i produït per aquests mestres i els seus alumnes es mostra aquests dies. L'exposció es podrà veure fins al dia 26 d'octubre al Museu dels Vestits de Paper de Mollerussa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada