dijous, 18 de novembre de 2010

ÈXIT DE LA PRESENTACIÓ DEL PRIMER NÚMERO DE "MASCANÇÀ. REVISTA D'ESTUDIS DEL PLA D'URGELL"Divendres 12 de novembre de 2010, passats uns minuts de les vuit del vespre i amb una sala plena, una vuitantena de persones, es va presentar el primer número de Mascançà. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell. Aquesta era una fita important per a una comarca jove i una fita important pel Centre de Recerques que havia treballat en la seua publicació més d'un any. Ara els ciutadans d'aquesta comarca ja poden tenir el primer número d'una revista científica comarcal a casa seua.

La publicació situa el Pla d'Urgell a l'alçada de les comarques pròximes que també tenen la seua publicació (les Garrigues, la Segarra i l'Urgell). El següent pas és donar continuïtat a la revista, aconseguir el màxim de col·laboradores i col·laboradors, obtenir els suports necessaris perquè surti i cercar una màxima pluralitat científica entre els seus articulistes, fet que li donaria una particularitat respecte altres revistes com aquesta.


Presentacions als pobles


La intenció dels membres de Mascançà és anar de gira pel màxim de poblacions del Pla per presentar la revista. Es contactarà amb els ajuntaments, però també s'accepten propostes d'aquells qui vulgueu contactar amb nosaltres i organitzar-ne una (escriviu-nos a: mascansa.crpu@gmail.com).

Feu-vos subscriptors

La revista accepta subscriptors, qualsevol interessat pot fer-ho, ja sigui com a particular, o com a entitat. Per fer-vos-en podeu descarregar-vos els documents aquí.


S'ha començat a treballar en els propers números


Els membres de Mascança, ja han començat a treballar en els propers números, properament es penjara els criteris per tot aquell que vulgui publicar en el segon número que tindrà com a data màxima de recepció d'articles el 30 d'abril de 2011. A més a més, també s'està treballant en l'organització de les segones jornades d'estudis sobre el Pla d'Urgell i que hauran de donar lloc al número 3 de la revista. Aquestes jornades seran de cara a la tardor d'aquest 2011.

Fotos: Miquel Bresolí
Enllaços relacionats:

Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada