diumenge, 10 de maig del 2020

MASCANÇÀ APROPA ELS SEUS ESTUDIS A TRAVÉS D'INSTAGRAM LIVES

El Centre de Recerques Mascançà presenta un nou projecte a través de les xarxes socials, per tal de dinamitzar l'activitat de l'entitat. Aquesta nova iniciativa es durà a terme amb l'eina dels directes d'Instagram, retransmissions en format conversa amb autors i col·laboradors de Mascançà per tal d'apropar els articles escrits a la revista i aquells temes dels quals siguin especialistes. Cada directe comptarà amb una temàtica concreta (art, història, política, guerres, natura...) i s'intentarà apropar no només els articles escrits sinó també les persones que hi ha darrere.


 
Aquests directes, dinamitzats per Jordi Bonilla amb l'assessorament de Daniel Altisent i Jordi Soldevila, es duran a terme cada dues setmanes els divendres a les set de la tarda. Així doncs, aquest mes de maig els lives de Mascançà es podran seguir els dies 15 i 29. Tindran una duració d'uns 30 minuts on l'autor presentarà el tema i, un cop acabada la xerrada, els espectadors podran fer preguntes des dels seus mòbils.

La primera emissió serà el proper divendres amb una conversa sobre republicanisme de la mà de Jordi Soldevila. Us convidem a tots a seguir-la i participar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada