dijous, 26 de setembre del 2019

ACTE D'ENTREGA DEL PRIMER PREM DEL CONCURS DE TREBALLS DE RECERCA DE BATXILLERAT


El president del Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà Jaume Suau, en nom de l’entitat, ha fet entrega del primer premi del concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat al seu autor, Jordi Bonilla. El premiat ha rebut el corresponent diploma de menció, un lot de revistes i publicacions exclusives del centre, la subscripció i ser associat gratuïtament durant un any a l’entitat. També es proposarà la publicació de la ressenya del treball en el número 11 de la revista. 
Ton Solé (vicepresident), Ana Martínez (tutora), Jordi Bonilla (premiat) i Jaume Suau (president) en el moment de l'entrega del premi. Foto: Mascançà.

Bonilla va guanyar el premi aquest mes de juliol amb un treball que porta per títol Ni andalusos, ni catalans. La segona onada d’immigrants andalusos al Pla d’Urgell. El treball va ser tutoritzat per Ana Martínez de l’INS Terres de Ponent. La tutora i el centre de secundària han rebut el diploma de menció pel premi. Tots els premiats han mostrat la seva satisfacció pel premi i per haver estat els primers del nou certamen.

Per altra banda, Jaume Suau ha fet esment de la qualitat de la recerca de Bonilla i de sumar talent jove com a nou soci de Mascançà. Jordi Bonilla, que acaba de començar el grau de periodisme a la Universitat Rovira i Virgili, ha considerat una bona oportunitat d’estar prop d’investigadors el fet d’integrar-se a l’entitat i anima a altres estudiants de secundària a presentar-se al premi de Treballs de Recerca del Pla d’Urgell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada