dijous, 11 de juliol del 2019

RENOVEM EL CONVENI AMB L'AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA PER LA COEDICIÓ DE LA REVISTA

Dimarts 9 de juliol s'ha renovat el Conveni de coedició de la revista Mascançà amb l'ajuntament de Mollerussa i l'Arxiu Comarcal. La voluntat de les tres parts ha estat mantenir l'exitosa col·laboració que ha portat a la publicació de deu números fins a aquest 2019. Els termes de l'acord són mantenirels dos propers anys el conveni (2020 i 2021), seguir amb la direcció compartida per les tres entitats que comptarà amb Moisés Selfa (Mascançà), Daniel Vilarrúbias (Arxiu Comarcal) i Diana Solé (Ajuntament) al capdavant, s'imprimiran 400 exemplars per cada número amb una aportació màxima de l'ajuntament de 2.000 €/número.

D'esquerra a dreta, el regidor Josep Ramon Domingo, Daniel Vilarrúbies (director de l'Arxiu), Marc Solsona (alcalde), Jaume Suau (president de Mascançà), Josep M. Varea (Biblioteca), Ton Solé (Vicepresident de Mascançà). Foto: ajuntament de Mollerussa.


Les tres entitats col·laboren en la coedició des de fa 7 anys. Les tres parts han coincidit a destacar la importància de la revista. Jaume Suau ha posat de relleu els 130 investigadors i investigadores que hi han publicat i els 115 estudis que s'hi han aportat fins al darrer número publicat. La revista en el format digital ha rebut 43.000 consultes, una xifra a la qual cal sumar les consultes en paper a les biblioteques o per particulars. Per la seva banda, Marc Solsona n'ha destacat l'esforç de molts investigadors que dediquen el seu esforç a aportar recerques de qualitat. Daniel Vilarrúbies ha assenyalat la importància del conveni per seguir publicant la revista.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada