divendres, 9 d’octubre del 2015

LES 6es JORNADES D'ESTUDIS SOBRE EL PLA D'URGELL A TORREGROSSA



Mascançà organitza les Sisenes Jornades d’Estudis sobre el Pla d’Urgell conjuntament amb l’ajuntament de Torregrossa. Les Jornades es celebraran el dissabte 17 d’octubre a partir de les 9 del matí a la sala d’actes de la Biblioteca Maria Mercè Marçal. 

Les Jornades són obertes a tots els públics i no requereixen d’inscripció prèvia, persegueixen la voluntat de divulgar i promoure el coneixement de la comarca del Pla d’Urgell entre la seva població i més enllà.

La jornada comptarà amb catorze comunicacions científiques de disciplines i temes molt variats. Així s’hi podran escoltar estudis que van des de la geologia i l’ornitologia, passant per la medicina, la història, la sociologia, l’arquitectura, l’antropologia, el disseny, la literatura o l’etnologia. 

Algunes d’aquestes comunicacions es centraran amb Torregrossa com la de Ton Solé i Esteve Mestre sobre els mestres que van exercir a la població, el militar liberal Niubò de Felip Gallart o unes topografies mèdiques històriques per part de Josep Gallart, Maria Rodríguez i Vicenç Lladonosa. A continuació teniu el programa:

Programa conjunt de les Jornades d'Estudis i Europees del Patrimoni.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada