dimecres, 17 d’agost del 2011

OBERTA LA PREINSCRIPCIÓ A LES SEGONES JORNADES D'ESTUDIS COMARCALS

Des del 15 d'agost al 15 d'octubre queda oberta la preinscripció a les Segones Jornades d'Estudis del Pla d'Urgell que aquest any es celebraran a Miralcamp el dissabte 26 de novembre de 2011.

Cartell de les jornades
Si esteu interessats/des en presentar una comunicació us podeu descarregar la butlleta, omplir-la i enviar-la a Mascançà via correu electrònic abans del 15 d'octubre de 2011. La comissió organitzadora avaluarà la proposta i si s'escau s'acceptarà, cosa que donarà lloc a la inscripció a les jornades i a la presentació per escrit de la ponència, comunicació o pòster proposat.

Les ponències, comunicacions i pòsters es publicaran al número 3 de Mascançà. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell. Per aquest motiu, posem a disposició dels interessats/des a presentar-ne les bases per a la seua publicació.

D'altra banda, els qui hi vulguin assistir com a públic poden fer-ho lliurement i sense preinscripció prèvia. Un cop la comissió avaluadora hagi acceptat les propostes de ponents i comunicants elaborarà el programa que farà públic a principis de novembre.

L'organització de les Segones Jornades d'Estudis va a càrrec del Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà amb la col·laboració de l'ajuntament de Miralcamp i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell. A més del suport de la Diputació de Lleida, la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana i l'Institut Ramon Muntaner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada